Незважаючи на те, що в меню самопроголошеного «швидкого повсякденного китайського ресторану» представлені типові китайські страви — яєчні рулетики, закуски з яловичини, курки та креветок, чау-мейн, смажений рис тощо, він смачний — або досить низькі ціни на їжу — достатньо прослужити більше 30 років. Пропонуючи стільки їжі, щоб наповнити корито за помірною ціною — деякі мережі пропонують основне блюдо з двох боків менше ніж за вісім доларів — співголова та співвиконавчий директор Panda Пеггі Чернг, 66 років, керує понад 1800 закладами Panda Express і 26 000 співробітниками. Якщо ви один із тих, хто зробив внесок у її дохід у розмірі 2,2 мільярда доларів минулого року, ось деякі інші факти про Panda Express, які можуть вас зацікавити…
#1. Розробка рецептів займає від 18 місяців до 5 років
І жоден із них не передбачає вбивства панд. Але на розробку та затвердження їхніх рецептів потрібен час. Зі ста нових рецептів щороку лише два вибираються для представлення публіці. Ті, кого вибрали, витратили б від 18 місяців до п’яти років на розробку оригінальної регіональної китайської класики.
Далі: скільки Panda Express платить співробітникам?