Відкриття вашого першого ресторану може бути захоплюючим досвідом. Але це також може перетворитися на справжній кошмар, якщо ви підете на свою справу погано підготовленими.

Відкриваючи ресторан вперше, більшість рестораторів знають, що виникнуть проблеми, які необхідно вирішити. Але найчастіше це пов’язано з вашим штатним (FOH) і позаштатним (BOH) персоналом.

Єдина зона, де ви взагалі не хочете мати жодних проблем, це ваша кухня. Бо якщо ви зазнаєте невдачі на кухні, ви зазнаєте невдачі як бізнес.

Найкращий спосіб забезпечити свій успіх — це переконатися, що на вашій кухні є всі необхідні інструменти та інгредієнти, а також компетентний, надійний і досвідчений персонал, який зможе без проблем виконувати ваші рецепти.

Якщо ви збираєтеся відкрити свій перший ресторан, нижче наведено кілька обов’язкових речей, які вам знадобляться в день відкриття.

Десертне приладдя

Навіть якщо ви не спеціалізуєтесь на десертах, ви захочете бути впевненими, що у вас буде достатньо запасів десертів.

Вірте чи ні, одна з найбільших скарг у ресторанах по всій країні виникає, коли в закладі немає десерту в наявності. І часто це відбувається тому, що запаси закінчуються швидше, ніж ви зазвичай очікуєте, або вам не вистачає інструментів для постійного виробництва десертів.

Наприклад, для виготовлення збитих начинок, які йдуть на більшість десертів, необхідні якісні вершкові пристрої. І якщо у вас їх закінчиться, ви матимете проблеми, коли велика група гостей замовить один із ваших фірмових десертів, для яких потрібна збита начинка.

Щоб уникнути поганих відгуків, завжди перевіряйте, щоб ваші десерти та десертні запаси були на належному рівні.

Столові прилади та прибори

Інша величезна проблема в ресторанах по всій країні полягає в тому, що деякі ресторани сумно відомі тим, що не постійно зберігають належний запас столових приборів і столового приладдя.

Уявіть на мить, що ви клієнт, і ви йдете до свого улюбленого ресторану, сидите в своїй улюбленій кабінці в День матері, і ви нарешті отримуєте їжу, але ніде немає ні столових приборів, ні посуду.

Наведений вище сценарій створює величезну проблему не лише для вас, але й для бідолашного офіціанта, якому доводиться вишукувати брудний столовий посуд і мити його лише за один стіл, щоб поїсти.

Ведення належного інвентарю може допомогти вам уникнути подібних ситуацій. І останнє, що вам захочеться – це поганий відгук із написом «Будьте готові їсти руками».

Достатній простір у холодильнику

Ще однією великою проблемою ресторанів по всій країні є недостатнє холодильне приміщення, яке є поширеним у більшості кухонь. І ви можете бути здивовані тим, що деякі з цих установ роблять, щоб компенсувати це.

Відповідно до кодексу охорони здоров’я, кухня ресторану має відповідати вимогам безпеки. І це включає в себе зберігання м’яса окремо від овочів і безліч інших правил. Однак на деяких кухнях погано дотримуються правил безпеки для здоров’я, це здебільшого через брак місця для охолодження.

Насправді, нерідко працівникам доводиться корчитись і лазити навколо стосів повних контейнерів для зберігання, щоб дістати кілька продуктів із кухонного холодильника.

Плануючи планування кухні, переконайтеся, що ви залишили достатньо місця для великої кількості холодильних камер, морозильних камер і окремих холодильних установок. Це дозволить збільшити ємність вашого зберігання та позбавить ваших співробітників від необхідності грати в тетріс з предметами в холодильниках.

Планування відкриття ресторану – це величезна справа. І багато ресторанів зазнають краху протягом перших кількох років через відсутність передбачення перед відкриттям.

Щоб уникнути неприємного відкриття, переконайтеся, що ви ще раз перевірили всі свої запаси та свій інвентар. Тому що останнє, чого ви захочете, це залишитися без їжі посеред насиченого вечора п’ятниці.

От admin