Ви можете любити її чи ненавидіти, але ви не можете заперечувати, що вживання кави є повсякденним явищем у житті мільярдів людей.

Чи знаєте ви, що історія кави сягає 850 року нашої ери, а то й раніше? Століттями люди вдосконалювали мистецтво подачі кави, готували її та заварювали для кращого смаку.

Крім того, протягом століть люди вважали, що немає способів зробити каву кращою, а потім втрутився кавовий крем і назавжди змінив гру.

Один із найкращих способів покращити ранкову каву — спробувати щось інше та додати екзотичний смак у ранкову чашку.

Наприклад, звичайний кавовий вершковий крем може зробити вашу каву насиченим смаком, але якщо ви вирішите додати трохи гостроти, спробуйте кокосовий кавовий вершковий вершковий крем – він може бути чудовим доповненням, якщо він не містить ГМО, не містить глютену та молочних продуктів; Вашому кишечнику набагато легше перетравлювати каву таким чином, і це допоможе вам підвищити енергію тіла рано вранці.

Ось ще кілька ідей про те, як легко покращити ранкову каву.

Зберігайте каву належним чином

Спосіб зберігання кави має значення. Зберігаючи його належним чином, ви фактично подовжуєте якість своєї кави.

Переконайтеся, що ваша кава підтримується при стабільній бажаній температурі 68°F°-72°F° цілий рік. Якщо у вас є слабке місце для певної суміші, переконайтеся, що ви дотримуєтесь інструкцій на упаковці.

Правильно зберігаючи, ви завжди матимете свіжу чашку кави – подбайте про те, щоб у вас був високоякісний герметичний контейнер для зберігання.

Додати Шоколад

Гаразд, якщо ви сидите на суворій дієті або готуєтеся до тривалої гонки, ви можете пропустити цю гонку – або, можливо, зробити більш здоровий варіант?

Чудовий шматочок шоколадного торта або простий темний шоколад ідеально поєднується з кавою. Звичайно, занадто часто вживати багато цукру вранці не бажано, але час від часу це нормально.

Ви можете приготувати справжній торт, веганський торт з какао-порошком або вишукані шоколадні цукерки, приготовані напередодні ввечері біля чашки ранкової кави. Коли часи важкі, сміливо змішуйте каву та тістечка – чорт візьміть, ви навіть можете приготувати кавовий пиріг і мати шматочок для своєї роботи.

Використовуйте спеції

Кориця в каві? Якщо це не ваша чашка кави, подумайте про це на секунду. Протягом століть люди використовували прянощі, щоб змішувати аромати шоколаду та кави та пропонувати щось нове.

Так само, як перець чилі добре поєднується з чорним шоколадом, так добре поєднується з вашою кавою порція кориці. Крім того, ви коли-небудь думали про додавання кайенского перцю, імбиру або гвоздики в каву?

Якщо відповідь ні, вам пора переглянути свою практику кави. Крім того, спеції можуть покращити травлення та навіть мати антибактеріальні/протигрибкові властивості. Якщо сумніваєтеся, як покращити ранкову каву, просто трохи приправте її.

Вживання кави – це приємний досвід, який може підбадьорити ваш день і підготувати вас до довгого дня.

Тим не менш, немає нічого кращого, як піти до улюбленої кав’ярні та замовити місцеву смажену каву, але, на щастя, все ще є кілька способів покращити свої навички бариста та отримати найкращий досвід кави, як зазначено вище.

От admin