Немає нічого поганого в апельсиновій липкій рідині, якою ви бризкаєте на крекери, або порошку, яким ви посипаєте макарони з сиром у мікрохвильовці, але це не сир. Про сир можна знати стільки ж, скільки про вино, і якщо трохи знати про сир, то це може вразити жінку так само, як і вино (до того ж набагато легше говорити про сир, не звучачи дурнем) .

За деякими вказівками щодо того, що чоловіки повинні знати про сир, ми звернулися до Елізабет Чаббак, заступника директора з оптових продажів сирної крамниці Murray’s Cheese Shop у Нью-Йорку. Сумки для ноутбуків1. НЕ КУПУЙТЕ ПЛАВЛЕНИЙ СИР
Попередньо розфасований сир на скибочки зазвичай містить консерванти, сіль і харчові барвники. Тож пропустіть Kraft Singles і використовуйте замість них чеддер. Chubbuck рекомендує Prairie Breeze або Tickler. (Дурні назви чи ні, але вони обидва дуже смачні.) Окрім смаку, що викликає звикання, вони обидва сповнені кристалів лактату кальцію, які додадуть легкий хрускіт, коли ви кусаєте.

2. НЕ ВСІ СИРИ ПІСНУЮТЬСЯ

Твердий сир, як пармезан або ярлсберг, не зіпсується, якщо його правильно зберігати. Якщо ви загорнете його в шматок пергаментного паперу та запечатаєте в герметичний контейнер Tupperware, все, що вам потрібно буде зробити, це зрізати всю синю поверхню цвілі, коли ви будете готові його з’їсти. М’які сири — це окрема історія; вони швидко зіпсуються, оскільки накопичують багато вологи. Тому купуйте лише те, що плануєте з’їсти протягом кількох днів.

3. СИРИ СЕЗОННІ
Який тип сиру «в сезон», залежить від того, коли тварина, яка виробляє молоко, починає лактувати, а також від того, як довго сир має витримуватися. Восени дотримуйтеся сортів овечого молока, а взимку переходьте на ситніші сорти, такі як Грюйер і Конт. М’які сири з козячого молока досягають свого розквіту наприкінці весни та на початку літа.

От admin