Багато людей вважають, що коробкове вино – це 40 унцій. солодовий напій з вина — дешевий, не дуже смачний, але відмінний спосіб забити. Раніше це було правдою, і, звичайно, досі існує багато жахливих коробкових вин. Але в наші дні також є багато чудових вин, які подають у зручних, розумних коробках.
Також: Довідник звичайних вин для тих, хто п’є
Фактично, у деяких випадках вино в коробці є набагато кращим вибором, ніж вино в пляшках. «Багато недорогих вин робили коробки, і це створювало клеймо», — каже Джаміль Вільямс, покупець вина в Buzz Wine Beer Shop у Лос-Анджелесі. «Тепер ми зіткнулися з важкою боротьбою за те, щоб розповісти, що коробкове вино — це дуже круто».
Чому вино в коробці часто є чудовою альтернативою вину в пляшках?
ВОНА ДОВШЕ ЗБІРГАЄТЬСЯ СВІЖИМ
Звичайну пляшку вина вартістю 10 доларів в ідеалі слід випити протягом 24 годин після її відкриття. Тепер, вірте чи ні, там є люди, які не відполірують всю пляшку вина, яку відкривають за сніданком. «Вино в коробках поставляється в пакеті, який стискається під час розливу, і він стає герметичним, коли ви його знову закриваєте», — пояснює Вільямс. «Зараз їх використовують багато ресторанів; ми зберігаємо кілька коробок по три-чотири тижні за раз, і вони в порядку». Ще один бонус: вина в коробках остигають швидше.
Також: Noble Vines: дешеве вино для вишуканого шуму
НЕМАЄ ПРОБКОВОГО ПЛЯМУ
По суті, вино еквівалентно скунсовому пиву. «Можливо, одна з 30 пляшок має запах пробки», — каже Вільямс. «Деякі виноробні втрачають цілі урожаї, тому що купують пробку неправильного типу». Очевидно, пляшки з пробками сприйнятливі до цього; ящикове вино не є.