Ось декілька простих рецептів горщиків, які сподобаються кожному. Дізнайтеся про це, щоб зробити головну страву вечірки.

Вас часто запрошують на вечірку у дворі, а іноді ви самі її влаштовуєте. Якщо вас запросили на гостину, не йдіть туди з одними булочками. Будьте тим, хто приготує апетитні гарніри, такі як сирна картопля з гребінцями, смажена кукурудза на грилі чи спаржа, загорнута в бекон.

Є багато варіантів, які ви можете вибрати, щоб приготувати страви для вечірки. Уся старовинна класика все ще займає перше місце в списку рецептів гарнірів до горщика. Більшість страв — це те, чого ми часто хочемо.

Якщо ви навчитеся у нас, ви можете насолодитися створенням чогось кумедного винахідництва, що приверне всю увагу на вечірці. Однак ви можете знайти більше рецептів у блозі Picky Eater. Не забудьте приготувати щось класичне: перевірені та найулюбленіші страви, які, як ви знаєте, сподобаються всім на вечірці.

Середземноморська кіноа для вегетаріанців

На горщиках у нас переважно запіканки та печеня. Не приймайте це неправильно, але ми завжди хочемо додавати сир і вуглеводи майже до всього. Однак нам іноді слід щось змішувати та готувати страви свіжі та легкі, щоб збалансувати важчі продукти.

Страва, яку ви можете приготувати, це середземноморська кіноа. Для приготування цієї страви потрібно змішати нарізану кубиками цибулю з розпушеною кіноа, сиром фета і червоним перцем. Це один із вегетаріанських варіантів, який буде доречним на будь-якій вечірці.

Простий салат з нуту

В основному, салат з нуту — це лише гарнір. Однак коли ви поставите блюдо на стіл, воно стане одним із головних, що привертає увагу. Це блюдо подобається всім завдяки його свіжості та простоті. Страва готується зі свіжих інгредієнтів і трав, що робить її хітом на барбекю та корисною добавкою до будь-якого обіду чи вечері.

Однак, якщо ви хочете сильно підкреслити смак страви, приготуйте цю страву заздалегідь. Якщо все змішати і дати на деякий час постояти в холодильнику, це дозволить смакам змішатися, і салатник з нуту стане ще смачнішим. Ви також можете замінити трави та овочі на будь-які сезонні. Спробуйте приготувати такий салат з грибами, болгарським перцем, зеленим горошком на пару і т.д.

Салат Хассельбек Капрезе

Всім більше подобається їжа, коли вона виглядає красиво. Я думаю, що кольорова їжа змушує моє серце співати. Страва смачніша, коли вона гарно виглядає. Одним з таких блюд є салат Хассельбек Капрезе. Це виглядає як свято кольорів на тарілці із зеленими, червоними, чорними та білими відтінками.

Блюдо можна легко приготувати зі свіжого листя базиліка та скибочок моцарелли, начинених прямо всередину помідорів. Щоб додати трохи гостроти, збризніть зверху бальзамічним оцтом.

Пряна вершкова кукурудза

Можливо, це погана новина для кукурудзи в качанах, але ми знайшли новий спосіб їсти нашу солодку кукурудзу; ми не можемо знову повернутися до старого рецепту. Новий спосіб полягає в тому, щоб покласти його в гострий гарнір із крихти кесо фреско, димчастого перцю чипотле та гарячої сковороди з смаженими кукурудзяними зернами, покритими свіжим сиром і вершками. Це один із найсмачніших рецептів гарніру, яким неможливо натішитися.

Щоб додати страві ще більше смаку, ви можете посипати блюдо дрібно нарізаною свіжою петрушкою або кінзою. Такий гарнір найкраще смакуватиме зі свіжими овочами та м’ясом на грилі.

Сирна картопля з гребінцями

Здається, що приготування домашньої картоплі з гребінцем — це важка робота, але як тільки ви навчитеся готувати цю страву для повільного приготування, ці сирні лопатки стануть вашими улюбленими на всі часи. Для тонкої нарізки картоплі можна використовувати мандолінну ломтерізку. Щоб запобігти переварюванню, потрібно часто перевіряти картоплю. Використовуйте сир чеддер і пармезан скільки завгодно. Щоб додати ще трохи свіжості, посипте кілька листочків чебрецю безпосередньо перед подачею.

Сирно-вершковий гратен з цвітної капусти з брюссельською капустою

Страва, яку вам доведеться приносити знову і знову до кожного горщика, — це домашня запіканка, фарширована брюссельською капустою та невеликими шматочками цвітної капусти, покриті сирним вершковим соусом. Звісно, ​​зверху потрібно посипати хрусткими сухарями.

Якщо ви хочете, ви можете поміняти подрібнений швейцарський сир сиром Грюйер. Щоб рівномірно приготувати її, спробуйте нарізати цвітну капусту однакового розміру та придбати брюссельську капусту подібного розміру. Це класичне комфортне блюдо сподобається практично на будь-якій вечірці.

Загорнута та смажена спаржа

Якщо взяти свіжу спаржу, загорнути її в товсті скибочки бекону, а потім запекти в коричневому цукрово-масляному соусі, то це одна з найсмачніших закусок. Щоб зробити цю страву смачнішою, її можна приготувати на грилі – що однозначно варто взяти. Це додасть неймовірної нотки смаку всій страві.

Карамелізована брюссельська капуста

Якщо ви їли лише звичайну капусту і ніколи не пробували брюссельську капусту, смажену на грилі, ви пропустили! Багато хто з нас не любить брюссельську капусту. Що ж, готуйтеся до навернення.

Ви можете приготувати карамелізовані паростки як на грилі, так і в духовці; вони смачні в будь-якому випадку. Щоб зробити блюдо більш ароматним, збризніть бальзамічним оцтом разом із пікантними шматочками бекону на розігріту карамелізовану коричневу брюссельську капусту. Блюдо вийде настільки смачним, що його спробують навіть ненависники.

Холодний салат з пасти з кус-кусом

Салат з пастою з кус-кусом елегантний, простий і наповнений користю для здоров’я. Найкраще те, що його можна подавати холодним, прямо з холодильника. Цей салат готується з авокадо, помідорів, огірків, цибулі та трохи свіжого лимонного соку. Цей простий салат з кус-кусом є обов’язковою стравою для зустрічей у теплу погоду.

Хрустка картопля зі смаком Ranch

Це один із рецептів, який можна легко приготувати, але він має чудовий смак. З дуже невеликою роботою він приносить шалені смакові дивіденди. Для приготування страви вам знадобиться майже година, щоб картопля вийшла добре хрусткою.

Страву можна приготувати з кількох простих інгредієнтів, які можна подати зі свіжою цибулею та тертим сиром. Якщо ви хочете, щоб вони вийшли надзвичайно хрусткими, випікайте їх довше рекомендованої години. Якщо вам подобається бекон, ви можете нарізати трохи і також додати шматочки в суміш.

П’яні боби (Frijoles Borrachos)

Непереборно насичена та ароматна страва, яку готують на повільному вогні в пиві, відома як «frijoles borrachos» або п’яна квасоля. Рецепт являє собою суміш часнику, цибулі, пива та бекону, яка неймовірно смакує майже з будь-чим.

Старі домашні кухарі починали готувати страву з самого ранку і тримали на плиті цілий день, щоб воно стало м’яким. Проте в наш час на приготування страви не потрібен цілий день. Можна використовувати мультиварку, яку можна поставити на ніч, і страва буде готова до сніданку.

Ананасовий літній салат

Страва, яка готується всього за 10 хвилин і має смак тропічної мрії, – це ананасовий соус. Просто змішайте кілька кубиків ананаса, попередньо подрібнену капусту, олію, сік лайма, червоний перець, мед і сіль, і ваш улюблений вид салату готовий! По суті, це звичайний капустяний салат із ноткою літньої свіжості. Додавання ананаса до страви робить її ідеально гострою, але злегка солодкою.

Салат з макаронами з бланшованою капустою

Салат з макаронами є одним із основних гарнірів для будь-якої вечірки, а салат з макаронами «Цезар» з вершковою капустою — це простий салат, який можна додавати до будь-якої страви. Цей салат – ідеальне поєднання кольору, хрусткості та поживності.

Для приготування страви не потрібно багато капусти – для рецепту достатньо кількох листочків. Крім того, щоб швидко приготувати страву, капусту можна бланшувати 30 секунд в киплячій воді перед тим, як закладати макарони. Потім дістаньте з води листя капусти і відваріть у цій же воді макарони. Щоб ідеально бланшувати, промийте капусту крижаною водою.

Якщо ви хочете зробити блюдо вершковим, можете додати в нього трохи молока і майонезу. Щоб зробити більш здорову версію, ви можете збризнути її трохи оливкової олії.

Більшість страв смачні, поживні та досить прості у приготуванні. Будь-який салат з макаронами або солому можна приготувати з вершками, свіжим сиром, сезонними фруктами, овочами та крапкою оливкової олії. Страва стає ще приємнішою, коли її подають із широкою посмішкою. Тому не забувайте посміхатися, коли подаєте свою страву з горщиком.

От admin