Сидр Strongbow отримав нагороду за найкращий смак звичайного сидру від Інституту тестування напоїв. Що стосується різниці між звичайним сидром і не дуже поширеним сидром, я не знаю. Але я припускаю, що не дуже поширений сидр — це той, який виготовляється з яблук без ГМО, які були імпортовані з Марса.
Це не має значення, тому що нагорода дала людям Strongbow вагомий привід для проведення урочистого заходу VIP-персони п’яниці типи медіа та/або хлопці, які пишуть про випивку в Нью-Йорку, обслуговує шеф-кухар Вайлі ДюФрен.
Що я пив, запитаєте ви? Звичайно ж, сидри Strongbow! І який смак той п’яний сидр? Чудове питання! Смачно та освіжаюче, молодий сер!
І це правда, але міцний сидр також містить багато цукру, тому ми обмежили споживання. Наш улюблений смак Strongbow, Ginger, мав лише 170 калорій на пляшку, але також містив 20 грамів цукру. Тож, стукаючи ними, ми, ймовірно, залишили б відчуття роздутості. Оскільки я не додавав їх у коктейлі, а це те, що я робив і рекомендував би, я дотримувався повільного та рівномірного темпу та смакував веселку Strongbow — червоні ягоди, імбир, золоте яблуко та мед — поки я їв.
DuFresne, відомий тим, що створює складні (і до біса смачні) страви за допомогою методу молекулярної гастрономії. Одним словом, ця техніка поєднує науку та кулінарію. Тож уявіть, що ваш вчитель природничих наук у середній школі використав свої піпетки та склянки, щоб створити щось смачне, а не те, що змусило вас виколоти очі олівцем № 2.
Ось що для нас приготував DuFresne:
Amuse Bouche: Суп з кабачків масляного горіха з беконом і пумпернікелем
закуска: Морські гребінці з орзо, копчені гриби, коричневе масло, естрагон
Вечеря: Корейка ягняти з ячменем, фініки гібіскус, витриманий козячий сир
пустеля: Морозиво з лаврового листа з жувальними шматочками брауні та юзу
ДюФрен навіть використовував червоні ягоди у своєму соусі з гібіскусу. Як смакувало з бараниною? Я не можу тобі сказати. Я примадонна-вегетаріанець, який не занурив би свої ікла в пікантне та смачне на вигляд м’ясо, приготоване першокласним шеф-кухарем і яке лежало на кілька дюймів нижче мого горбкого носа. Однак, коли я злизав його зі свого брудного вказівного пальця, соус мав чудовий смак.
Після цього я поговорив із шеф-кухарем про те, як він використовує Strongbow у соусі:
«Ми взяли шість пляшок (червоних ягід Strongbow Red Berries) і перетворили його в сироп», — сказав Дюфрен після вечері. «Отже, ми зловживали продуктом, але я стверджую, що Strongbow також робить це. Я пив сидр в інших місцях, наприклад в Англії, і в ньому не було льоду. Але Strongbow ставить їх на лід, і це допомогло відокремити їхній бренд (від конкурентів) … і це явно працює на них».
Чоловіче, я був спосіб вимкнено. Ми припустили, що аромат допоміг Strongbow отримати прихильників. Але що я знаю?
Читайте також: 4 простих у приготуванні сидрових коктейлю Strongbow
Повірте нам, вони дуже смачні.