Понад 80 відсотків дорослого населення п’ють каву, що пояснює, чому ми такі нервові й змушені пити кожні кілька хвилин. Тим не менш, більшість із цих 80 відсотків не п’ють якісної кави, якої вони жадають. чому Тому що вони не знають, що шукати в якісному бразі.

На думку експертів з кави, помел є одним із найважливіших, але забутих елементів у процесі заварювання, але цьому можна навчитися на курсах бариста. І нове дослідження говорить нам, що просте налаштування процесу подрібнення може дати неймовірні результати. Усе, що вам потрібно зробити: охолодіть боби перед подрібненням.

Дослідження, опубліковане в журналі Наукові доповіді було проведено студентами Університету Бата, щоб зробити висновок, що охолодження смажених кавових зерен призводить до утворення дрібніших частинок під час процесу помелу. Коли подрібнені частинки дрібніші, під час процесу пивоваріння виділяється більше аромату. Дослідники також виявили та сказали, що температура зерен має бути більш постійною, щоб допомогти досягти рівномірного помелу.

Тепер, коли ви знаєте одну річ про каву, дізнайтеся ще кілька корисних порад: Чи корисна вам кава?» І інші речі, які повинні знати любителі кави

От admin