Ми приготували кульки бурбону Wild Turkey на свята, щоб дати нам привід з’їсти (випити?) випивку на роботі, але ніщо не завадить вам готувати їх цілий рік, якщо вам хочеться одягати фартух частіше, ніж раз на рік. Найдорожчим було придбати випивку, але крім цього інгредієнти обійдуться приблизно в 20 доларів.
У рецепті немає складних частин. Якщо ви зіпсуєте все, вам не можна підходити до мікрохвильової печі, маленької дитини чи дратівливого дорослого. Одне застереження: ми використовували рекомендовану кількість бурбону, і він був досить міцним. Майже занадто сильно. Зменште його, щоб отримати менш випивний смак.
Інгредієнти
• 8-10 унцій подрібнені крекери Грем
• 1 склянка мелених половинок пекан (ми використовували NutriBullet, оскільки у нас не було кухонного комбайна)
• ½ склянки цукрової пудри
• 6 унцій шоколадна стружка
• ½ чашки бурбону (якщо ви не дуже, дуже любите смак бурбону, подумайте про те, щоб бути спокійнішими за випивку)
• 3 столові ложки кленового сиропу
Інструкції
• Помістіть крихти крекеру Грем, пекан і цукрову пудру в миску і перемішайте.
• Подрібніть шоколадну стружку, доки вона не розтане.
• Додайте Wild Turkey — або будь-який бурбон — і кленовий сироп до краплі, яка є шоколадом.
• Додайте суміш випивки та шоколаду до суміші крихти/цукор/пекан і помішуйте, помішуйте, помішуйте.
• Поставте в холодильник приблизно на 20-30 хвилин.
• Насипте трохи цукрового піску в посуд або миску.
• Дістаньте шоколадні кульки з холодильника та скачайте їх у отвір для пончиків розміром із м’яч для пінг-понгу.
• Обваляти кульку (хе-хе) в цукрі.
• З’їжте кілька кульок, візьміть порцію віскі, а решту покладіть у ємність із кришкою.
*Фотографія Еріки Шульц.
Читайте також: Як приготувати яблучний сидр з клена дикої індички
Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів і висока толерантність до випивки, і у вас є все, що вам потрібно, щоб насолодитися цим коктейлем.